Hondentraining

Puppycursus 2021 - Hondenschool BEJO 

NIEUW NIEUW NIEUW 

Hondenschool Bejo en Vijver en Paard slaan de handen ineen en bieden vanaf januari 2021 deze superleuke puppycursus. De puppycursus kan altijd doorgaan omdat deze wordt gegeven in een overdekte hal. 

Er is ruim voldoende parkeerplaats op het terrein voor de cursisten. 

 

Hondenschool Bejo wordt gerund door Marrit van den Berg. Zij is gediplomeerd Kynologisch instructeur (Aeres trainings-centre en Annorlundo) en vindt het belangrijk jou en je pup voor te bereiden op verschillende situaties die je samen zou kunnen tegenkomen op een gewone dag. 

 

Altijd kunnen trainen in een overdekte hal, windvrij in kleine groepen voor een goede persoonlijke begeleiding?

Meld je aan voor de puppycursus van Hondenschool Bejo! 

 

Start puppycursus:

Zodra de omstandigheden rondom COVID-19 ons gunstiger gezind zijn wordt er een datum geprikt voor de puppy cursus. Op de hoogte blijven? Neem contact op en je ontvangt bericht zodra er data gepland staan! 

 

Duur puppycursus:

10 weken

 

Kosten:

€ 110,00 p.p. (introductieprijs) 

 

Locatie:

Vijver en Paard 

Hoofdweg 164a

9621 AP Slochteren 

 

Aanmelden via info@vijverenpaard.nl 

 

VOL = VOL! 

 

 

 

Ten gevolge van de Coronacrisis heeft Kynologie Kolham moeten besluiten te stoppen met de groepslessen in Slochteren. 

Wij vinden dit zeer spijtig voor Bert en Lina, en voor Bart, Arend en alle honden en honden eigenaren die we wekelijks op ons terrein mochten ontvangen. Super bedankt voor alle mooie jaren en graag tot ziens!

 

We zijn bij Vijver en Paard bezig met de opzet van een nieuwe puppycursus en in de toekomst ook volwassen/vervolg training. Houd voor meer informatie onze website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief via info@vijverenpaard.nl.