G I O V A N N I  T H E  J O K E R / Giovanni de Guut

G I O V A N N I  T H E  J O K E R

Houding en zit simulator in Slochteren

 

In juni 2021 nam Giovanni the Joker intrede in onze stallen. Met Giovanni the Joker is het mogelijk om snel en makkelijk te zoeken naar verbeterpunten in de houding en zit van iedere ruiter. Ben jij niet in balans krijg je dat onmiddelijk van hem terug. Door te werken aan een betere balans in het zadel van Giovanni the Joker kan je ook je houding en zit in het zadel van je eigen paard verbeteren. 

 

Giovanni the Joker kan stappen, draven en galopperen. Als extra zetten wij ook de Franklin ballen in tijdens de houding en zit sessies om ruiters en amazones met nog meer gevoel in het zadel te laten zitten. 

 

Het is mogelijk individuele sessies te boeken op Giovanni the Joker, meerdere sessies ineens vast te leggen of een clinic te boeken op jouw locatie. 

 

M E E N E M E N 

Heb je een les op Giovanni the joker geboekt? Zorg dan voor nette en aansluitende rijkleding, schone laarzen of schoenen, een cap en je eigen (Engels) zadel. Mocht je niet over een zadel beschikken hebben wij een kwaliteitsvol dressuurzadel om de les op te rijden. 

 

 

 

L O S S E  S E S S I E

Tijdens een losse sessie op Giovanni the Joker gaan we aan de gang met jouw houding en zit en gaan we proberen de verbeterpunten in beeld te krijgen en met simpele oefeningen proberen de eventuele zit'fouten' te verbeteren. 

 

 

 

 

 

S E R I E  L E S S E N

Door een serie lessen af te spreken kunnen we gedurende een langere periode op basis van een doordacht en specifiek voor jou bedacht plan je houding en zit verbeteren. Doordat je beter en functioneler gaat zitten kan jij je hulpen nog beter geven en worden je paard en jij steeds meer een team. 

 

Serie van 4 lessen á 30 minuten op de locatie in Slochteren, in te plannen in een tijdsbestek van max 8 weken. 

C L I N I C

Giovanni the Joker komt graag bij jou op stal of op de vereniging voor 1 of meerdere sessies. 

 

Voor informatie over beschikbaarheid en tarieven: 06 516 26 816 of info@vijverenpaard.nl

 

Geplande clinics 2022:

Kajutzhoeve, Zuidlaren

PSV Ter Maars, Onstwedde 

Borgmerenruiters, Harkstede

Bumaruiters, Nieuw Amsterdam 

 

  

Giovanni the Joker was al bij:

Stal de Sems, De Groeve

PSV de Goorechtruiters, Sappemeer

Kajutzhoeve, Zuidlaren

PSV Eext, Eext

Rigolettoruiters, Harkstede

N.D.R.J.V. te Assen (Sunrise Stables)

Menterwolderuiters, Nieuwolda