G I O V A N N I  T H E  J O K E R         J O K E R 'S  S P I R I T

Joker the Horse simulator Groningen
Giovanni the Joker

In juni 2021 nam Giovanni the Joker intrede in onze stallen. Sinds eind mei 2022 hebben wij een 2e Joker the Horsesimulator op stal: Joker's Spirit.
Met deze superbrave paarden is het mogelijk om snel en makkelijk te zoeken naar verbeterpunten in de houding en zit van iedere ruiter. Ben jij niet in balans, krijg je dat onmiddelijk terug. Door te werken aan een betere balans in het zadel van Joker the Horsesimulator kan je ook je houding en zit in het zadel van je eigen paard verbeteren. 

 

Joker kan stappen, draven en galopperen mits de ruiter een goede balans heeft gevonden in het zadel! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A A N P A K

De aanpak is sterk afhankelijk van jouw ontwikkel behoefte en daarom maatwerk. Samen zoeken we uit wat jouw sterke - en verbeterpunten zijn en daar gaan we gericht mee aan de slag. 

Soms is het zinvol om aansluitend met je paard te trainen en/of bepaalde spieren sterker en soepeler te maken door juist naast het zadel te trainen. 

O P T I E S

- Losse privé lessen 

- Reeks privé lessen

- Combinatie met ruiterfitheid

- Workshop op locatie

M E E N E M E N

Heb je een les op Joker geboekt? Zorg dan voor nette en aansluitende rijkleding, schone laarzen of schoenen, een cap en je eigen zadel. Mocht je niet over een zadel beschikken hebben wij een kwaliteitsvol dressuurzadel om de les op te rijden.

 

Joker kan tot max 110 kg dragen (incl. kleding en zadel).