I N S T R U C T I E & T R A I N I N G / schoule


 

Instructie

 

In 2007 haalde ik mijn intructeursdiploma bij de KNHS (ORUN) en heb daarna jarenlang ervaring opgedaan in het lesgeven aan kinderen en volwassenen. 

Om bij te blijven blijf ik mijzelf scholen via de KNHS maar ook door via andere kanalen te trainen.

Ik train regelmatig bij Wilmer Lanning, Hergen van Hall en Willemien Vries en ik volg trainingen bij Inge van der Schaft, Vai Bruntink, Laurens van Lieren en andere toptrainers. De cursus 'Basis tot Grand Prix' door Rien van der Schaft heb ik gevolgd in het verlengde van de fijne lessen die ik bij hem heb mogen rijden.

 

Ik werk regelmatig aan mijn houding en zit door naast het paard te trainen, met begeleiding te paard en op simulators. Ter ondersteuning van de houding en zit lessen op onze locatie, op jouw paard óf op onze Giovanni the Joker (houding en zit simulator) volg ik regelmatig nascholingen om mijn kennis te vergroten en up-to-date te houden. 

Door mijn opleiding tot ruitervitaal coach heb ik de benodigde kennis over anatomie van jou als ruiter in huis. 

Het mentale stukje dat bij paardrijden o zo belangrijk is neem ik mee door het volgen van trainingen van o.a. Sanne Beijerman. 

In mijn lessen vind ik het super belangrijk dat we kijken naar een samenwerking tussen ruiter en paard, het correct scholen van je paard en jouw doelen met je paard en of de manier van rijden daarbij past. Daarnaast is er steeds aandacht voor houding en zit en conditie van de ruiter en harnachement en conditie van het paard. Dit alles met een nuchtere insteek waarbij minder meer kan zijn.

Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende extra's zoals Joker the Horse simulator en verschillende teugeldrukmeters, bijvoorbeeld de IPOS teugelsensoren (gecertificeerd coach).     

 

Om nog beter te kunnen begrijpen hoe wij paarden trainen en daarmee ook mijn leerlingen beter te kunnen ondersteunen heb ik aanvullend de opleiding tot Freestyle instructeur gevolgd en gehaald. Lessen in Freestyle kunnen iedere maandag avond op onze locatie worden gevolgd. Ik kan de trainingen ook thuis komen geven mits de faciliteiten zich hiervoor lenen. 

 

 

! Ervaringen van onze lessers

! ORUN gediplomeerd/KNHS licentiehouder

! 10 jaar ervaring als B/L jurylid KNHS

! Ruime ervaring - van zadelmak t/m Z dressuur, zitles, proefgericht les, longeren

! Tarieven

 

 

 Training

Voor het trainen van uw pony of paard zijn er verschillende mogelijkheden bij Vijver en Paard. 
Doorrijden tijdens vakantie, zwangerschap of gezondheidsproblemen, doorrijden van een jong paard zodat je er straks zelf makkelijk op weg rijdt of het paard laten klasseren in de dressuur is allemaal mogelijk.

Wij hebben ook ervaring met jonge paarden, in de hand en onder het zadel. 
Voor meer informatie, referenties en afstemming kunt u contact opnemen. 

 

 


Lescadeaubon bestellen

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.