I N S T R U C T I E / schoule

 

Instructie

 

In 2007 haalde ik mijn intructeursdiploma bij de KNHS (ORUN) en heb daarna jarenlang ervaring opgedaan in het lesgeven aan kinderen en volwassenen. 

Om bij te blijven blijf ik mijzelf scholen via de KNHS maar ook door via andere kanalen te trainen.

Ik train regelmatig bij Wilmer Lanning en Willemien Vries en ik volg trainingen bij Inge van der Schaft, Vai Bruntink, Laurens van Lieren en andere toptrainers. De cursus 'Basis tot Grand Prix' door Rien van der Schaft heb ik gevolgd in het verlengde van de fijne lessen die ik bij hem heb mogen rijden.

 

Ik werk regelmatig aan mijn houding en zit door naast het paard te trainen, met begeleiding te paard en op simulators.

Het mentale stukje dat bij paardrijden o zo belangrijk is neem ik mee door het volgen van trainingen van o.a. Sanne Beijerman. 

In mijn lessen vind ik het super belangrijk dat we kijken naar een samenwerking tussen ruiter en paard, het correct scholen van je paard en jouw doelen met je paard en of de manier van rijden daarbij past. Daarnaast is er steeds aandacht voor houding en zit en conditie van de ruiter en harnachement en conditie van het paard. Er kan gebruik worden gemaakt van de Franklin Balls, Giovanni the Joker en verschillende teugeldrukmeters zoals de IPOS teugelsensoren.     

 

! Ervaringen van onze lessers

! ORUN gediplomeerd/KNHS licentiehouder

! B/L jurylid KNHS

! Ruime ervaring - van zadelmak t/m Z dressuur, zitles, proefgericht les, longeren

! Tarieven

 

 

 

 

 

Lescadeaubon bestellen

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.