I N S T R U C T I E & T R A I N I N G

! ORUN gediplomeerd/KNHS licentiehouder

! Meer dan 15 jaar ervaring als instructrice

! Freestyle instructrice

! Ruitervitaalcoach One Switch (MI)

! 10 jaar ervaring als B/L jurylid KNHS

! Meer dan 20 jaar ervaring met het rijden van pony's en paarden van derden voor verschillende doeleinden: van zadelmak t/m Z dressuur

 

Instructie 

Sinds het behalen van mijn ORUN diploma in 2007 begeleid ik ruiters en amazones die beter willen leren rijden, zitten of de omgang met hun paard willen verbeteren. 

 

Ik blijf bij de tijd door het regelmatig volgen van KNHS bijscholingen en andere opleidingen, cursussen en workshops op het gebied van dressuur, houding en zit/ruitervitaliteit en paardengedrag/omgang met paarden.  

 

Zelf train ik regelmatig bij Wilmer Lanning, Hergen van Hall en volg ik lessen bij Willemien Vries vanuit het project 'De weg naar Grand Prix Bov'n Grunn'. Bij ons op stal doe ik natuurlijk mee met de lessen door toptrainers als Rien en Inge van der Schaft, Laurens van Lieren, Vai Bruntink en meer!


In mijn lessen vind ik het super belangrijk dat we kijken naar een plezierige samenwerking tussen ruiter en paard, het correct scholen van je paard en jouw doelen met je paard en of de manier van rijden daarbij past. Daarnaast is er steeds aandacht voor houding en zit en conditie van de ruiter en harnachement en conditie van het paard. Dit alles met een nuchtere insteek waarbij minder meer kan zijn.


 


Lescadeaubon bestellen

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.